4ª Concentració de Vehicles Clàssics (Tarragona, 05/02/2012)

Aquest passat diumenge 5 de febrer, es va realitzar la 4 ª Concentració de Vehicles Clàssics de la Pobla de Mafumet.

Aquest any van triar realitzar-la a Tarragona amb la participació de més de 50 cotxes clàssics.

El 2008 neix l’Associació de Vehicles Clàssics de la Pobla de Mafumet, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu promocionar i difondre la cultura del vehicle clàssic en aquesta població. L’associació es crea amb el propòsit d’organitzar trobades, sortides i activitats diverses en relació amb el vehicle clàssic. Aquesta entitat queda oberta a tothom que vulgui participar i tingui ganes de compartir bons moments. L’únic requisit és disposar d’un vehicle clàssic (de mínim 25 anys d’antiguitat).

Amb aquestes trobades i concentracions, s’aconsegueix crear una comunitat de gent amb el mateix interès pels vehicles clàssics, grans i petits, famílies i amics. Tots ells gent sana i amb moltes ganes de compartir experiències al voltant d’aquest interès comú.

Parlant amb els organitzadors, ens van comentar que ve gent de Utiel (València), Saragossa, Tarragona, Reus, la Pobla de Mafumet i molts més pobles i ciutats germans.

A part de tot això, es van organitzar visites guiades per a tots els participants visitant els vestigis romans que tant nom donen a la nostra ciutat.

Un plaer poder concertats a aquest col · lectiu tan familiar i autèntic. I sobretot, nomenar, entre d’altres a Manolo i Pedro per comptar amb Argos per gaudir d’un diumenge en família.

Us deixem una mostra de cotxes que vam poder veure i gaudir ahir.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s