Amics de la Cultura Catalana (1ª part)


Amb l’arrencada de la capitalitat de Tarragona 2012 neix el col·lectiu anomenat ‘Amics de la Cultura’, amb la clara vocació de fer més partícips a tots els ciutadans de la cultura tarragonina. Amics de la Cultura és una iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona que permetrà a la ciutadania participar activament en la vida cultural de la ciutat i estar informada dels esdeveniments, recursos i oportunitats que ofereix Tarragona.

Les persones que vulguin formar part d’Amics de la Cultura disposaran d’un canal d’informació directe i podran beneficiar-se d’un conjunt d’avantatges. Un dels aspectes més destacats, segons ha destacat el consistori en un comunicat, de formar part del col·lectiu Amics de la Cultura és que es tindrà l’oportunitat de “col·laborar en una gran diversitat d’activitats culturals. Aquesta col·laboració tindrà un ventall ben ampli de possibilitats, com ara ajudant col·lectius de persones amb necessites específiques que assisteixin a algun acte, duent a terme funcions de suport en esdeveniments culturals, fent tasques informatives i de difusió o acollint a artistes i altres persones que ens visitin entre moltes altres fórmules de col·laboració”.

Els Amics de la Cultura celebraran la seva primera trobada el proper dilluns 13 de febrer, a les 19 h, a l’Antiga Audiència (plaça del Pallol 3, de Tarragona). Durant aquesta trobada s’explicaran les tasques que podran realitzar durant aquest any en el qual Tarragona és la Capital de la Cultura Catalana. Aquells que ho vulguin, podran fer-se un carnet que els donarà avantatges culturals entre d’altres coses. Qui encara no hagi tingut l’ocasió de fer-ho, podrà inscriure’s in situ com a membre d’aquest col·lectiu de ciutadans i ciutadanes.

Estan convidades a l’acte totes les persones interessades en participar en el món de la cultura tarragonina. A la trobada hi assistirà la tinent d’alcalde de Cultura, Patrimoni i Festes, Carme Crespo i alguns responsables dels actes de Tarragona 2012.

Aquells que vulguin més informació es poden adreçar a la Casa Sefus, baixada del Roser, 5, al telèfon 977 29 61 37, o enviar un correu electrònic a amicsdelacultura@tarragona.cat

FONT: http://www.tarragona21.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s