Exposició “Parlem de drogues” de CaixaForum

 

En aquest post, us recomanem l’exposició de CaixaForum Tarragona “Parlem de Drogues”.

La percepció que es té sobre els riscos del consum de drogues, especialment entre els joves, moltes vegades no es correspon amb la realitat. Aquesta és una de les causes principals per les que el consum va guanyant protagonisme en la nostra sociadad. Per això, cal oferir eines als joves perquè desenvolupin actituds crítiques a partir de infromación objectiva i veraç.

Aquesta exposició té per objectiu proporcionar eines eficaces i informació actualitzada per desenvolupar una actitud crítica davant les drogues i poder prendre decisions responsables.

A través de mòduls interativos i audiovisuals innovadors, descobrirem els efectes del consum de drogues sobre el cervell, la salut i el comportament, així com l’impacte que tenen en la societat.

Com es torna addicta una persona? Quin procés té l’addicció? Com afecten les drogues al cervell, els òrgans i la nostra conducta? Trobarem resposta a aquestes preguntes i també a altres a través d’aquesta exposició.

“Parlem de drogues” és una exposició comissària pel Dr rafael Maldonado, catedràtic de Farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra.


Aquesta exposició està dins d’un programa educatiu que pretén facilitar eines al professorat d’educació secundària perquè pugui treballar la prevenció del consum de drogues amb els alumnes, a partir de l’aprenentatge científic de les bases neurobiològiques de l’addicció i els efectes de les drogues sobre el cervell, el cos i el comportament.

La proposta es complementa amb jornades, conferències i activitats per a tots els públicos.Una programació molt recomanada, no només a joves, sinó també a pares i avis que poden aconsellar en les seves famílies sobre els perills de les drogues.

Una gran mostra, ben formada, amena i realista.

Més info: http://obrasocial.lacaixa.es

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s