Gladiadors de Tarraco – Especial Famílies

Els restes romans que donen monumentalitat a la nostra ciutat són museus que generalment visitem amb una certa distància, tant cronològica com humana: ens impressionen les ruïnes i les veiem com una cosa fet fa gairebé dos mil anys.

Però no hi ha res tan formal que no es permeti descobrir amb uns altres ulls, i en això els nens són uns experts, perquè a través d’ells podem intuir el que els adults ja només somiem.

Quan una família fa una visita acostuma a tenir certes reserves sobre si serà prou amena per captar l’atenció dels més joves permetent així als pares saber una mica més l’espai que estan visitant, cosa comprensible perquè està clar que el discurs per a un adult no pot ser el mateix que per a un nen.

Però què passaria si per una vegada la visita estigués feta des d’una perspectiva amena i propera perquè captés l’atenció de tots? I què espais de Tarragona estaven dedicats precisament a entretenir als ciutadans? El circ i l’amfiteatre.

Li proposem que vinguin amb la seva família no per visitar sinó per viure els monuments, sentir-se un romà que va amb els seus a divertir-se ia passar el dia. Vivint amb els nens la diversió que tenia lloc entre els murs del circ i sentir l’emoció dels gladiadors lluitant a la sorra, doncs ja no serà només escoltar, sinó en participar i que els nens viatgin a l’època romana i se sentin públic del espectacle, conductor del carro que ha vençut en la carrera i és aplaudit, venedor en una de les botigues del circ o fins i tot governador de Tàrraco presidint els jocs a l’amfiteatre.

Amb la nostra visita vostè visitarà nostres recintes declarats Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, però els seus fills viuran la Història que contenen les restes del circ i l’amfiteatre.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s