Blogtrip Ciutats AVE

Avui dia la immediatesa forma part de la realitat, sobretot quan es tracta de rebre o donar informació. Ja gairebé ningú se’n recorda de llegir articles de viatge en què el periodista explica les seves experiències quan ha tornat i està assegut al seu escriptori. Ara gairebé es prefereix notar que el relat està narrat al moment, mentre succeeix, doncs li dóna més autenticitat.

El dissabte 2 i diumenge 3 de juny, Tarragona ha tingut l’oportunitat de donar la benvinguda i oferir el millor de si mateixa a grans professionals experts en saber apreciar el nostre ric patrimoni, tant cultural com gastronòmic, un grup de blocaires experts en viatges i en saber plasmar en poc espai les sensacions que els despertaven el que estaven veient i que en pocs caràcters deixaven, com llamps que il · luminen una nit tancada, una opinió, una imatge o un comentari que gairebé et impulsaven a anar a veure el que ells estaven visitant .

Organitzat per Ciutats AVE (que els ha ofert un recorregut per Segòvia, Saragossa,Lleida i Tarragona), i amb la col · laboració del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, ARGOS SERVEIS CULTURALS ha tingut el privilegi i la fortuna de poder no només mostrar la ciutat sinó conèixer personalment uns grans personatges que gairebéja pot trucar amics: Fidel Martín (@fidelmartin), Manuel Bustabad (@manuelbustabad), Clara Soler (clara_soler), Javier Sanz (@jsanz), Fátima Martínez (@fmlopez48), Marta Carnero (@pasean2) y Pablo Garrido (@turismo_online).

Amb ells hem pogut recórrer no només la Part Alta, que va quedar immortalitzada en les seves retines i en les seves càmeres amb l’admiració reflectida en els seus rostres, sinó que també hi va haver temps per degustar els vins de la XIV Fira del Vi DO Tarragona a la Rambla, relaxar-se una estona al II Festival Minipop, contemplar les nostres platges en un tour en Segway on l’única incidència va ser una aparatosa, i molt professionalment portada, caiguda del guia en intentar equilibrar a un dels blocaires que va perdre el control de la màquina, així com poder degustar algunes exquisideses dels restaurants i bars de Tarragona, des d’una sopar al 20 a la Rambla, a un vermut típic al Tòful, passant pel menú degustació de Peix Blau en el Balandra, al Serrallo, a part que alguns van voler assaborir la nit de dissabte tarragonina.


Feia temps que no es treballava amb uns professionals tan amants de la seva professió capaços d’estar atents a les explicacions sense per això desenganxar els ulls de les pantalles dels seus smartphones, informant a temps real al mateix temps que, fins i tot, ironitzaven sobre el fet que va arribar un moment en què es comunicaven pel Twitter tenint davant.

Tarragona ara és una mica més coneguda gràcies a aquests professionals del alambí periodístic, destil · ladors d’essències en poques paraules que signifiquen molt i que et impulsa a seguir-los per no perdre’t cap de les seves aventures i assaborir, encara que sigui des de casa, les destinacions a què van. A tots ells, per la companyia, el saber fer i per la companyonia, moltíssimes gràcies: a Tarragona saben que sempre tindran la seva casa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s