Visita Tarragona en 4×4

Quan un surt de viatge, cadascú busca el que més li interessa. N’hi ha que prefereixen ruïnes, catedrals i història, altres optaran per tranquil · litat i silenci per desconnectar del mundanal soroll, algun voldrà amarar dels productes de la terra tastant menjars i vins, i pot fins i tot que els calgui per relaxar necessitarà escalar una paret escarpada.

En qualsevol cas, el que és segur que la gent busca, i cada vegada més, és fer alguna cosa relativament original i, sobretot, que els desperti noves sensacions que facin d’aquesta escapada, o de les desitjades vacances, una cosa irrepetible i que sigui diferent al que han fet fins ara.

A Tarragona, una bona opció és escollir algun dels recorreguts en cotxes tot terreny que ofereix el Club Tortuga, especialitzats en recórrer el territori per camins i senders amb els seus vehicles i els seus conductors que coneixen cada pam del terreny, i permetent d’aquesta manera el accés a espais des d’una ruta poc habitual que permeti una aproximació a la bellesa del paisatge.

Camins tortuosos plens de sots que et fa saltar dins del 4 × 4 com si estiguessis dins d’una coctelera, pujades dures que mai diries que poden salvar anant sobre rodes o creuar un riu de poca profunditat esquitxant tot són coses que fan que aquesta ruta marqui la diferència amb el que s’hagi pogut fer abans.

Qui no sap de l’existència del mausoleu de Centcelles, del segle IV, amb la seva famosa cúpula de mosaics? Però, en canvi, quants han accedit allà travessant turons i creuant a la brava el Francolí? O explorat els racons del Pont del Diable, que és més que un aqüeducte romà, és un antic jardí privat menjat ja per la natura i on gràcies al Club Tortuga, i després de caminar per senders estrets, es pot admirar una pedrera de més de 1.900 anys, amb un túnel excavat a pic i pala a la roca per obrir un pou d’aigua per als que hi treballaven, passant en sortir pel memorial als morts en el setge de Tarragona de 1811 a l’antic cementiri francès.

Encara que sens dubte un dels atractius de l’excursió, una de tantes que ofereixen per la província, és l’ascens en el tot terreny fins a l’alçada de Sant Sulpici, a 111 metres sobre el nivell del mar, des de la qual un pot veure Tarragona, amb el campanar de la catedral coronant la ciutat, a més del camp circumdant, la mar, i el castell d’Altafulla. Si es vol alguna cosa diferent, indubtablement els tours en 4 × 4 del Club Tortuga són la solució.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s