Visites al campanar de la catedral de Tarragona

    La vida quotidiana és capritxosa. A base de passar pels mateixos llocs, o viure a la mateixa ciutat, hi ha detalls que se’ns escapen ja que en formar part del nostre dia a dia ni li fem cas, i això serveix tant per a una botiga, per les cares dels que ens creuem en el mateix angle per anar a treballar o un edifici.

DSC_0205

    A Tarragona no escapem a aquest fet. La falca “de tota la vida” tapa el fet que com que una cosa sempre ha estat aquí gairebé de sempre tenim la sensació de conèixer-la quan en realitat ignorem les seves peculiaritats. El paradigma d’aquest fet és una cosa que sempre ha estat aquí, en un punt elevat de la ciutat, fotografiat per ciutadans i visitants, vist en ocasions especials i d’alguna manera volgut, però al qual mai ens hem atrevit a endinsar-nos en els seus detalls, com s’aprecia a un veí entranyable però del que s’ignora si té família o de què treballa.

IMG-20121105-WA0014

    En el nostre cas, la catedral és el clar exemple d’una cosa que se sap que hi és, s’admira el més obvi, la seva espectacularitat, la rosassa o la imponent silueta. I poc més.

IMG-20121215-WA0002

    No repetirem que s’ha reinaugurat després de dos anys d’obres de restauració i que ara llueix en tot el seu esplendor, o que hem recuperat frescos que havien quedat ocults. Però per fi ara a Tarragona tindrem l’oportunitat de visitar el que ningú abans ha pogut veure del principal temple de la ciutat gràcies a les noves visites organitzades per la Catedral i realitzades per ARGOS SERVEIS CULTURALS.

IMG-20121105-WA0011

      Sabien que el claustre amaga un mur romà del complex sacre de culte imperial romà del segle I dC? Ara es podrà visitar. I qui no ha pensat mai en poder contemplar Tarragona als seus peus i s’ha conformat amb fer-ho des de la Torre del Pretori? Ara tenim l’oportunitat d’enfilar-nos al punt més alt de la ciutat pujant al campanar, on encara hi ha les campanes originals que marquen el calendari litúrgic, i des d’on hi ha la Capona, la campana horària, admirar les increïbles vistes.

Horari: Dissabte, a les 10:00, 11:30 i 16:00.
Preu: 15€ adults i 10€ jubilats
Contacte mail: reservas@argostarragona.com

Telf.: 670 55 34 04 i 696 27 78 57

IMG-20121105-WA0010

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s